Zoeken naar af reageren

Uw zoekactie voor af reageren leverde 73 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Voornamelijk gericht op lust en in mindere mate op pijn. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels). Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominant biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur wel. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Stopwoord is heilig. Vragen of interesse ? Mail me; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Op zoek naar beginnende sub (v)
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Peter 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke jonge vrouw herkent zich hierin
Je bent een jonge vrouw ergens tussen de 20 en 30 jaar. Je bent niet tevreden over je sex leven. Vanwege te jonge minnaars. Of jonge man. Die alleen maar aan hun eigen genot denken. Of die na tien minuten klaar komen. Welke jonge vrouw wilt dan eens het genot mee maken van een oudere ervaren Man. Die er is voor haar genot. Die haar heel lang voorspel geeft. Dat ze tijdens voorspel paar orgasmes beleeft. En dan trillenend van Opwindend verlangt naar langdurige passionele sex. Welke jonge meid wilt dat beleven met een 53j man. 190 lang. Sportief uiterlijk. Ziet er jaren jonger uit. Reageer dan. En ik maak je wensen waar. Ik zorg ervoor je helemaal Voldaan weer weg gaat. Dat je sex beleeft met een man die niet alleen aan zijn eigen genot denkt. Bestaat deze meid. Ja dat denk ik. Durft ze reageren. Ik betwijfel het. Maar ik geef de zoektocht niet op. De afstand maakt niet uit. Ik verplaats me wel. Ik hoop die ene serieuze meid te treffen tussen alle fakers in hier  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Welke jongeman (18+) is vrij op donderdagvoormiddag 16 mei en wil in een bdsmsessie mijn slaafse lijf volgens afgesproken scenario aanpakken? Een andere man filmt (met mijn videocamera; u komt NIET herkenbaar in beeld!!, enkel focus op MIJN lijf)? Verder geen verplichtingen, maar veel mag en kan! Wat krijgt u allemaal te doen? Ik word schaars gekleed (ondergoed) met gespreide armen (polsboeien) en benen (metalen spreidstang) vastgemaakt aan zolderbalk. Daarna wordt mijn ondergoed stukgescheurd. Eenmaal naakt krijg ik spanking, zweepslagen, cbt (afgesnoerde geslachtsdelen enz) en anale penetratie (met véél anale toys). Tenslotte word ik anaal geneukt met stockdildo, bespoten met vers sperma en uiteindelijk ook zelf "klaargemaakt". Enkel mijn slaafse lijf komt in beeld met gedetailleerd beeld van de "behandeling". Niet reageren met één zin aub?? geef info! Uitgebreid scenario stuur ik naar echte kandidaten die vrij zijn.  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Johan 45 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Moederdag. En welke vrouw herkent dit
Het is Moederdag. Je hebt een leuke gezellige dag. Maar ergens merk je dat je iets mist. Je hebt een druk leven. Bent een drukke huis vrouw. Drukke baan. Je man is altyd heel druk. Er is bijna of nooit sex. En als er sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt af en toe paar uur geile sex. Tot je helemaal moe en voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Je leeftijd speelt geen rol. Afstand ook niet. Wie is real en wie durft reageren. Niemand komt dit te weten. Bij klik spreken we vaker af en erna ga je na huis alsof er niks gebeurt is. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominant biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm. Leeftijd (18+), ras en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Stopwoord is heilig. Vragen ? Interesse ? Stuur een berichtje; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaring met (soft)bdsm. Leeftijd (18+), ras of uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie, zin voor het avontuur en je wil om te dienen wel. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Stuur me een gepast mailtje; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  
koppel 55 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Lovers zoeken dominante dame.
Wij zijn een kinky en ruimdenkend stel, zij 45 en hij 55. Hij is een masochistische pleaser, maar zij heeft het er moeilijk mee hem te pijnigen. Daarom zijn we op zoek naar een dominante dame die aandacht heeft voor zijn tepels, cbt en ballbusting. Aangezien dit een ernstige oproep is kan dit zowel als koppel, (zij is dan discreet aanwezig) of met de man alleen. Een koppel mag ook reageren voor gedwongen biseksualiteit tussen de mannen. Wij kunnen ons verplaatsen in West en Oost Vlaanderen.  
max 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
meester zoekt slaafjes
ik zoek voor vandaag een slet man tot 30 jaar/ slavin tot 60 jaar gelieve enkel te reageren bij echte interesse.  
  1   2   3   4   5   6   7   8